Revotas Performance Hub Yayında

Çağımızda markalar, kararlarını, stratejilerini sayılara ve ölçümlemelere bakmadan almıyorlar. Bu sayılar ve ölçümlemeler ne kadar hassas ise alınan kararlardaki risk de o kadar düşük oluyor.

Tüm anketler, rating kuruluşları, trajlar, fizibilite ve saha çalışmaları belirlenecek stratejilerin risklerini azaltmak için.

Revotas olarak da bizim hep üstünde durduğumuz Ölçemezseniz, Hedefleyemezsiniz olmuştur .

Standart raporlarımızda tüm kampanya aktivitelerini email açılma, tıklama sayılarını kişi ve zaman bazlı ve hedeflenebilir verirken, Türkiye’de sadece Revotas’da olan markanın kendi istek ve parametrelerine göre kendi raporunu yaratabilme özelliğini de barındırmaktaydık.

Ama istedik ki markalarımız tek bir ara yüzden tüm e-pazarlama aktivitelerini takip ve analiz edebilsinler. Aylık, yıllık üye kazanma yada kayıp oranlarını, kampanya yapacakları en uygun zamanı, hatta müşterilerinin satın alma zaman ve alışkanlıklarını, genel ve otomatik kampanyalardaki kullanıcı davranış biçimi ve en önemlisi tüm genel ve otomasyon kampanyalarından elde edilen geliri.

Bu sayede markalarımız tam anlamıyla kontrol edilebilir, rahatlıkla analiz yapabilecekleri bir ortama kavuşacaklardı.

Performance Hub bu amaç ile yapıldı. Revotas’ın bu bölümü markalarımıza;

•  Müşteri davranışı
•  Alışveriş alışkanlıkları
•  Harcadıkları para
•  Her email kampanyasından elde edilen ciro
•  Otomasyonların parasal etkileri
•  Genel veri tabanının durumu hakkında birçok bilgi vermektedir.

Bu bilgiler markalarımızın pazarlama stratejilerini belirlemeleri konusunda tam bir destek sunmaktadır. Performans Hub uygulanan markalarımızın cirolarında %100’e varan artışlar gözlemlendi, doğru ve hassas ölçümlemenin ne kadar hayati olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Performans Hub’ı sadece online satış yapan markalarımız değil, müşteri sadakatini, müşteri sayısını artırmak ve kullanıcılarını tekrar aktif etmek isteyen, markalarımız tarafından da kullanılmaktadır.


Daha detaylı bilgi almak için tıklayın

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *