E-mail ile Herşey Daha Kolay!

İşletmenin büyüklüğüne bağlı olarak yapılacak olan e-mail pazarlamasını ister kendi bünyenizde, isterseniz konusunda uzaman olan bir partner ile işbirliği yapılarak çalışılabilinir. Her iki şekilde de, yürütülecek olan e-mail kampanyası için sisteme yüklenecek datanın büyüklüğüne ve kullanılacak olan e-mail sisteminin sunduğu çözümlere bakılarak doğru seçim yapılmalıdır.

Bir partner ile çalışmak için harcayabileceğiniz bir bütçeniz varsa, çalışacağınız firma ile birlikte birçok özelliği de kullanmanız, doğru yönlendirilmeniz ve yaratacağınız stratejiler açısından da daha hızlı, kolay ve etkili bir yolla başarıya ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

Birçok küçük ve orta boylu işletmenin yapmış olduğu en büyük hatalardan biri; mail tasarımı, HTML kodlaması ve veritabanı yönetimi ile ilgili bilgisi olmadığı halde gönderim yapıyor olmasıdır. Dışarıdan alınan bu yardımla email servis sağlayıcısı (ESP) firmalarının yönlendirmeleri ve sundukları birçok olanaklar ile daha başarılı e-mail kampanyaları yürütmek mümkündür.

E-mail pazarlamasına yeni başlamışsanız ve küçük denilebilecek bir listeye sahipseniz, daha sonrasında da veri tabanınızın genişlemesiyle birlikte firmanızın yeni birçok ürün veya servis için e-maili pazarlama kanalı olarak kullanabilirsiniz. Email marketing hizmeti için işbirliğinde olduğunuz firma ile edindiğiniz tecrübenizi ve tüm bilgilerinizi, müşterilerinizin tepkilerini ölçebileceğiniz için müşteri iletişiminizde vazgeçilmez ve sizi üst seviyeye taşıyacak bir araç olarak kullanabilirsiniz.

Son 4-5 yılda e-mail pazarlaması sektörünün gelişip olgunlaşmasıyla, firmanızın ya da belli bir ürününüzün beklenmedik bir şekilde satışlarının artmasına siz bile şaşıracaksınız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *