Revotas Amerikadaki Satış Ağını Büyütüyor

Email marketing sektörüne 2009 yılında giriş yapan Revotas 2010 yılı ile birlikte hem Türkiye’de hem de yurt dışında bir çok markaya hizmet vermeye devam ediyor.

Revotas email marketing ve database yönetimi ile CRM odaklı email alt yapısı sunan bir Türk şirketi olarak Amerika’da satış ağını genişletiyor. Kullanıcı alışkanlıklarını detaylı olarak ölçümleyerek, satış ve iletişim stratejileri belirlemeleri adına birçok markaya hizmet veren Revotas e-ticaret, özel alışveriş siteleri ve fırsat sitelerinin yanında kurumsal şirketleri de portföyünde bulunduruyor.

Revotas’ın sektördeki gelişimi ile ilgili olarak şirketin Türkiye’deki kurucu ortağı Övünç Yaylagül şu bilgileri verdi.

“Revotasın kuruluş gününden başlayarak bugüne kadar geçen süreçte 4 yılı geri de bıraktık. 1,5 yıl pazar ve müşteri talep araştırmaları ve sistem yazılımı ile geçti. Bu süre zarfında bize eşlik edecek takım arkadaşları arayışına girdik ve ekibimizi kurduktan sonra eğitim süreciyle tüm çalışanlarımızın donanımlı olmasına gayret ettik. Yeni müşterilerin katılımlarıyla ihtiyaçların her müşteride izlediği farklılığı da analiz ederek sürekli kendini yenileyen dinamik bir çizgide gelişen bir alt yapı oluşturmaya çalıştık. Şuan Türkiye internet sektörü başta olmak üzere Amerika’da birçok firmaya hizmet sunuyoruz. Revotas ekibi olarak hedefimiz en iyi email marketing alt yapısının yanında en iyi müşteri ilişkilerine sahip şirket olarak sektörde yer almak.

Türkiye’deki online pazarlama büyük bir ivme ile yükseliyor. Yapılan araştırmalara göre Email marketing online pazarlama ve iletişimde en çok kullanılan yöntem ve Türk internet kullanıcıları ve bilişim sektöründeki gelişmeler ile daha da renk kazandı. “

Revotas Sigortam.net, Domino’s Pizza, Alısverissaati.com, Modaelinizde.com, Lush Turkey, Bamtur, BeTravel gibi birçok firmaya hizmet veriyor.

Revotas LLC Hakkında

E-mail marketing ve database management hizmeti vermek üzere Boston’da kurulan Revotas; çok kanallı online pazarlama çözümlerini, güçlü alt yapısı ile sunmaktadır. İçerik yönetimi, kampanya yönetimi, veri tabanı yönetimi, form yönetimi, Müşteri ilişkileri yönetimi, SMS ve E-mail kampanya hizmetleri ile Türkiye, Amerika ve Rusya’da bulunan farklı sektörlerdeki birçok şirkete hizmet vermektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *