Revotas Yeni Web Sitesini Yayınladı.

E-mail marketing ve veri tabanı yönetimi hizmeti veren Revotas yeni web sitesini yayınladı.

Amerika ve Türkiye’de satış organizasyonunu genişleten Revotas yeni web sitesi ile ziyaretçilerine online pazarlama konusunda bilgiler verirken, ihtiyaçlara yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Geliştirilen içeriği ile mevcut ve potansiyel müşterilerine daha zengin bir kaynak sunmayı hedefleyen www.revotas.com yenilenen tasarımı ile göz dolduruyor.

Revotas’ın çok kanallı pazarlama çözümleri ürün ve hizmetlerini hedef kitlesi ile doğrudan buluşturmak isteyen markaların pazarlama, e-crm ve marka iletişimi çalışmalarını destekliyor. Kişisel ve ölçümlenebilir kampanyalar gönderme imkanı sunan Revotas detaylı raporlama servisi ile doğru kişiye doğru mesajı göndererek pazarlama yatırımlarınızın karşılığını hızlıca almanızı sağlıyor.

Yeni web sitesi ile birlikte sosyal medyada da etkinliğini artıran Revotas çoklu kanal pazarlama ve yeniliklerin duyurularını takip etmeniz için sosyal medya profillerine üye olmaya davet ediyor.

Facebook http://www.facebook.com/RevotasTurkey

Twitter http://twitter.com/RevotasTurkey

Linkedin http://www.linkedin.com/companies/956049

İletişim: 0212 272 27 93

Revotas Hakkında

E-mail marketing ve database management hizmeti vermek üzere Boston’da kurulan Revotas; çok kanallı online pazarlama çözümlerini, güçlü alt yapısı ile sunmaktadır. İçerik yönetimi / CMS, kampanya yönetimi / Content Management, veri tabanı yönetimi / Database Management, form yönetimi, CRM / Müşteri ilişkileri yönetimi, SMS ve E-mail kampanya hizmetleri ile Türkiye, Amerika ve Rusya’da bulunan birçok şirkete hizmet vermektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *