İzinli Database ve Sosyal Medya

Bir çok şirket yetkilisinin email marketing hizmeti için araştırma yaparken; data sağlayacağımızı düşündükleri için bize ulaştıklarını söyleyebilirim. Öncelikle açıklık getirmek istediğim konu bu aslında; herhangi bir data havuzumuz bulunmuyor ve izinli pazarlama kapsamında çalıştığımız her kuruluş, kendi verileri ile Revotas platformu aracılığıyla içeriklerini kullanıcılarına ulaştırıyor.
(Diğer çözümlerimizi incelemek için Çözümlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.)

Data oluşturma süreci; özellikle yeni açılmış bir işletmeyseniz ve iyi bir reklam bütçeniz yoksa, kısıtlı imkanlarınızın sabrınızı zorladığı bir dönem ancak herkes her şeyin hemen olmasını istiyor. Yeni açılan bir e-ticaret sitesinin birkaç ayda Hepsiburada.com seviyesine gelmesi imkansız. Bu nedenle öncelikle web sitenizdeki iletişim formundan başlayarak; müşterileriniz ya da potansiyel müşterilerinizle temas halinde olduğunuz her noktayı iyi değerlendirmeniz önemli..

Hemen her firmanın artık facebook ve twitter hesapları bulunuyor. Mevcut veri tabanları ile sosyal ağlardaki data farkına baktığımızda sosyal medya rüzgarının gücünden faydalanamayan markalara çokça rastlıyoruz. Data oluşturmak için yüksek bütçeler değil ilk iletişimi belirli kanallar üzerinden başlatmak gerekiyor. Datanın artması ve mevcut datayı korumak içinde müşterileri “para kaynağı” olarak görmemeniz gerekli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *