Güvenli Gönderici Ekleme Kısa Yolları

Sizlere ulaşan emaillerin bir çoğunda güvenlik nedeni ile resimler otomatik olarak gizlenir. Gelen emailin güvenli olduğuna emin olduğunuz firmaların emaillerini güvenli gönderici olarak eklemenin kısa yollarını aşağıda iletiyoruz.  Güvenli listeye eklediğiniz adresler spam olarak işaretlenmez.

HOTMAİL

Takip ettiğiniz firmaların emaillerinin hotmail hesabınıza sorunsuz ulaşması için aşağıdaki görselde de yer alan emailde, Örn: “Bu adresten gelen içeriği her zaman göster:info@revotas.rvs0.com” yazısını tıklamanız gerekmekte.

GMAİL

Emaillerin sorunsuz bir şekilde size ulaşması için gelen emaildeki adresi kişiler listesine eklemeniz gerekiyor.

Gmail Safe List

Gelen Emaildeki adresi kişiler listesine eklemek için emailin en sağ tarafında bulunan aşağı ok işaretine tıklayarak açılan menüden bu emaildeki örneğe göre “E-bülten aldı kişiyi kişiler listesine ekle’ye” tıklamalısınız.

Gmail Safe List

YAHOO

Yahoo hesabınıza güvendiğiniz firmaların emaillerinin sorunsuz ulaşması için gelen emaili güvenli listeye eklemelisiniz.

MYNET

Mynet hesabınıza güvendiğiniz firmaların emaillerinin sorunsuz ulaşması için gelen emaili güvenli listeye eklemelisiniz.

OUTLOOK 07

Outlook’ta kişileri güvenli listeye aldığınızda aynı zamanda içeriklerdeki resimleri otomatik olarak yüklenmesine izin vermiş olacaksınız. Bunun için aşağıdaki yönergeleri uygulayabilirsiniz.

#RevoTalks videolarımızı izlemek için youtube kanalımızı ziyaret edin!

Revotas hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *