Sigortam.net email tasarımlarını Revotas şablonlarını kullanarak yaratıyor

Email marketingde içerik en önemli unsurların basında geliyor. Mailin konusu ve tasarımın estetik oluşu okuyucuların size göstereceği ilgiyi arttırıyor bunun yanında HTML’in doğru kodlanması mailin inbox’a düşmesini ve farklı mail uzantısı kullanan üyelerinizin içeriği doğru görüntülemesini sağlıyor.

E-bülten içeriğinin standartlaştırılması okuyucuya tanıdık bir formatın ulaşmasını ve güveni tetikliyor bu açıdan her kampanya/duyuru için farklı tasarımlar iletmek yerine, aynı şablonu kullanmanızı; görselleri değiştirerek estetik ve güvenilir içerikleri göndermenizi tavsiye ediyoruz.

Tasarım göreceli bir kavram olduğu için ulaştırılabilirlik yüzdesi yüksek olan içeriklerin pek estetik olmadığı söylenir. Revotas olarak çalıştığımız firmaların kendi mail tasarımlarını sistemde revize edilebilecek bir formatta tanımlayarak kendi standartlarında ve beğenilerine uygun mailler hazırlamalarını sağlıyoruz. Bu anlamda çalıştığımız markalardan biride Sigortam.net  ve hazırladığımız e-mail şablonu ile HTML bilgisine ihtiyaç kalmadan hızlıca içeriklerini oluşturarak duyurularını hazırlayabiliyorlar.

Sisteme entegre edilen içerik ile Gmail, Hotmail ve Yahoo gibi free mail sağlayıcılarının uzantısına sahip email adreslerinin tümünde ve emailin web versiyonu için Safari, Explorer, Chrome, Firefox gibi tarayıcılarda düzgün görüntülenebilen uygun bir format üzerinden ilerlemiş oluyorlar.

One thought on “Sigortam.net email tasarımlarını Revotas şablonlarını kullanarak yaratıyor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *