Kendi Raporunu Kendin Oluştur ‘Self Reporting’!

İddalıyız bu raporlama kimsede yok!

Revotas olarak rakiplere göre en iddaalı olduğumuz özelliklerden biri de çok detaylı raporlarımız. Standart raporlamada markaya özel bir çok bilgi, istatistik, sayı ve hedef grup oluşturma imkanı veriyoruz. Markalar sadece bu bilgilerle bile istedikleri sonuca kolaylıkla ulaşabilirler. Fakat size sunduğumuz raporlama sadece bunlarla sınırlı değil! Türkiye’de sadece Revotas platformunda bulunan ‘’Self Reporting’’ yani ’’ Kendi raporunu kendin oluştur ‘’ özelliği sayesinde markalar diledikleri parametreleri kullanarak kendi raporlarını kendileri oluşturabiliyor.

Örnek;
Haftasonu gelmeden önce kampanya atmanız gerekiyor ve aşağıdaki bilgilere ihtiyacınız var.

Datanızda bulunan kişilerin demografik bilgilerini istediğiniz şekilde hedefleyebilirsiniz.
Örneğin; 20 -30 yaş aralığında olan ve Trabzon’da yaşayan bayanlar.

Yaptığınız gönderimler sonrasında kampanyalarınızı son 1 yıldır okuyan-tıklayan kişileri çıkartıp sadece bunlara yönelik kampanyalar gerçekleştirebilirsiniz.

Gönderdiğiniz emailden kaç kişinin, ne kadar tutarda alışveriş yaptığını , hangi ürünlere daha fazla ilgi gösterdiğini görebilirsiniz.

Artık arzuladığınız raporu oluşturdunuz! Bu rapordan yararlanarak hedefleme yapabilir, Email ve SMS kampanyası gönderebilir veya Call Center ekibinize bilgileri iletip bu kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Ya da otomatik olarak bu veriyi çekip CRM sisteminize entegre edebilirsiniz.

Elde ettiğiniz size özel bu bilgilerle mailing raporlarınızı hem ölçümleyecek hemde hedefleyebileceksiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *